No i pojawia się odwieczna rozkmina na wieczór. Sprawdzi dno z dzisiaj czy już otwierać pozycje bo niby przecena, ale jednak te dane jakie są od dwóch dni to jest dramat - ja się dziwie hamburgerom że to od razu nie leciało na pyska ( ͡°͜ʖ͡°) Ale skoro dla nich jeszcze jest tanio to lecimy swingiem do góry panie sp/us500
@Hagy: ja się zastanawiam, czy to nie jest odkupowanie pod deal z Chinami. Trump coś gadał, że mają się dogadać. Więc może wystrzelić i potem dead cat bounce na wakacje?
@Arturr99: krótko mówiąc złe dane będą coraz częściej splywact i się pogłębiać. Efekt sankcji a oni podbijają ponad 6000. Dam sobie jaja urwać że dzisiaj będzie kolejna próba. Ale to jebnie pytanie jak głęboko czy okolice 5500 czy 4800
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Sprawdzi dno z dzisiaj czy już otwierać pozycje bo niby przecena, ale jednak te dane jakie są od dwóch dni to jest dramat - ja się dziwie hamburgerom że to od razu nie leciało na pyska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale skoro dla nich jeszcze jest tanio to lecimy swingiem do góry panie sp/us500
#gielda
źródło: image
Pobierzźródło: 1000023218
Pobierzźródło: 1000023216
Pobierz