Aktywne Wpisy

MonazoPL +104
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
paczelok +159

ten typek @anonimowy_programista ktory tu zbieral na tesle a pozniej mial pol banki w tesli to chyba juz na lekach jest
nie pisał tego wprost co wg mnie nie było dobre bo przez to wielu wykopków mogło odnieść wrażenie, że on cały hajs władował w Teslę
@mmmmmmmmmmmmmm: na ten moment, to tak wygląda. Dzisiaj -115 763 PLN na minusie.
Natomiast co do rzekomego zjazdu i moich emocji - to w skali <-10;10> to u mnie dzisiaj może jakieś -3.
Dużo ważniejsze jest dla mnie to, co ma się wydarzyć z Teslą w czerwcu - start robotaxi w czerwcu, w Austin.
źródło: Screenshot 2025-06-06 at 01.46.26
Pobierz@SpalaczBenzyny: Nie. Przez ostatnie lata byłem prawie cały czas ALL-IN Tesla. Czasami udział Tesli w moim portfolio spadał może do 98%.
jak trump wygłosił 4 kwietnia swoje mądrości zjechało mi ~ -400k ..
anyway, myslalem ze masz więcej ;)
bo okazuje się ze w 1 spółce mam wsadzone więcej...czyli nie pogięło mnie do końca
ta Tesla to traktowana była jako zabawa
z założenia jeżeli stracę przez AI pracę, to moje portfolio ma mi zapewnić kasę na wcześniejszą emeryturę. Więc potrzebuje kilka milionów, żebym do końca mógł