✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam 27 lat na karku i nigdy w życiu dorosłym nie byłem u dentysty. Nigdy nic mnie nie bolało, aczkolwiek mam parę próchnic w zębach, może ubytków, ale skąd mam wiedzieć, jeśli jakieś są. Temat rzeka. W dodatku mam krzywe i żółte.
Czy ktoś miał może jak ja, że boi się iść do dentysty? Możecie opowiedzieć jak u was to przebiegło? Czy możecie polecić jakąś placówkę w #poznan bym mógł też się udać?
@mirko_anonim: Też się bałem i trochę czasu nie chodziłem, ale jak już z musu przyszedłem w zeszłym roku do jednej babki, to muszę powiedzieć, że obecnie nie ma się czego bać. Zero bólu, miło i przyjemnie. Dzisiejsza technologia i środki przeciwbólowe to top topów.
@mirko_anonim ja mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że lepiej iść do dentysty, kiedy jeszcze Cie nic nie boli. Jak zacznie boleć, to będziesz błagał o wizytę. Jak pójdziesz teraz zamiast czekać to oszczędzisz sobie wiele bólu i traumy, o pieniądzach nawet nie wspomnę. Dzisiaj wizyty u dentysty nie bolą już nic, to nie wczesne lata 2000, które wciaz możesz pamiętać.
Bardzo polecam Ci dentaspot i dr Martę - ceny trochę kosmiczne,
Mam 27 lat na karku i nigdy w życiu dorosłym nie byłem u dentysty. Nigdy nic mnie nie bolało, aczkolwiek mam parę próchnic w zębach, może ubytków, ale skąd mam wiedzieć, jeśli jakieś są. Temat rzeka. W dodatku mam krzywe i żółte.
Czy ktoś miał może jak ja, że boi się iść do dentysty? Możecie opowiedzieć jak u was to przebiegło? Czy możecie polecić jakąś placówkę w #poznan bym mógł też się udać?
#zalesie #dentysta #zeby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Dzisiaj wizyty u dentysty nie bolą już nic, to nie wczesne lata 2000, które wciaz możesz pamiętać.
Bardzo polecam Ci dentaspot i dr Martę - ceny trochę kosmiczne,
@mirko_anonim: