Aktywne Wpisy

Salido +326
Minął 10. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-34
Pobierz
PSY_DELIC +7

Zarezerwowałem sobie pobyt 3 dniowy w lipcu przez booking, a raczej tak myślałem. Dokonałem płatności, pieniądze ściągnięte z konta. Sprawdzam maila i nie mam nic, numeru rezerwacji, potwierdzenia otrzymania środków. Wchodzę więc na konto w zakładce rezerwacje i wyjazdy pusto.
Stwierdziłem, że skontaktuje się z Bookingiem. Do kontaktu wymagany numer rezerwacji, którego oczywiście nie otrzymałem. Dzwonię na infolinię - to samo. Napisałem jakiegoś maila przez obsługę klienta - brak potwierdzenia na pocztę.
Obiekt oczywiście nie ma nigdzie danych kontaktowych, szukałem na różne sposoby i raczej bym znalazł. Pieniądze nie wróciły na konto, rezerwacji brak. Zadzwoniłem do mBanku i reklamowałem transakcję Blik.
I powiedzcie mi, co ja mam z tym cholerstwem zrobić? Rezerwować jeszcze raz i płacić po raz drugi? Liczyć że płatność teraz wejdzie im do systemu i dostanę rezerwację?
Mieliście kiedyś podobnie?
#problem #booking #pomocy może nawet #wykopefekt bo to jest już skandal
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz