Wpis z mikrobloga

@badreligion66: Generalnie było tak że najpierw tylko Konfederacja uderzała w Zielony Ład a PiS i PO nazywali to antyunijnym podżeganiem i że trzeba dbać o planetę. Później PiS zaczął się wykruszać, nawet kiedy TVPiS truł że oni są "za rolnikami" to Konfederacja w nich uderzała Wojciechowskim właśnie - "to wasz komisarz to wspierał!". Dlatego przez 8 lat TVPiS Konfederaci dostali 0 minut 0 sekund w studiu.
A dzisiaj widać
harcerz - @badreligion66: Generalnie było tak że najpierw tylko Konfederacja uderzała...
  • Odpowiedz
@badreligion66: ja nie rozumiem, czemu nikt w po nie wpadl na genialny pomysl by ogarnac trzaskowiego 2 lata przed kandydatura by nie wprowadzal jakis zakazow wjazdow, bo rozumiem, ze samochod co jedzie ulice dalej juz astmatykom nie przeszkadza xd
  • Odpowiedz
nie wie dokładnie, czym jest ten zielony ład. Tylko wie, że to jest złe xD

@nith: tak samo z jedzeniem robaków, ludzie ciągle wpie*dalaja słodycze nimi barwione, a pis nakręcił jakiś strach jakby je nam kazano na żywca jeść xD
  • Odpowiedz
@badreligion66: ja dalej nie wiem na czym polega zielony ład.
Z tego co rozumiem to unia chciała ograniczyć sypanie chemii na pola i obowiązek ugorowania za rekompensatą.

Ale dokładnie to nie wiem i chyba wyborcy też za bardzo nie wiedza
  • Odpowiedz
Najgorsze, że społeczeństwo w tym nawet jak nie wie dokładnie, czym jest ten zielony ład. Tylko wie, że to jest złe xD

@nith: tak samo z aktualizacja przepisow dotyczacych mowy nienawisci. memcen na tiktoku zbudowal chochola a prawaki panikuja.
  • Odpowiedz