Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7: dokladnie, z Nawrockim jest taki problem, ze jak pojdziesz przed zabke i ubierzesz zula w garnitur, to bedzie mial pewnie mniej na sumieniu i bedzie podobnie reprezentatywny
  • Odpowiedz
@xiv7: tego pysznego pachołka? To już wolę Nawrockiego, bo jest szansa, że choć odrobinę będzie różnił się z PiSem, a to to? Nie będę pisał dalej...
  • Odpowiedz
@przeciwko78: kierowniku, wskaż mi jednego w rządzie PiSu który czegoś nie ukradł albo nie planuje ukraść. To jest mafia w białych kołnierzykach. Odpowiadając, nie wolę, ake Nawrocki przynajmniej jeszcze nic nie nawywijał (jako prezydent)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@futurehawk: jesteś patriotą? jeśli tak to akceptujesz patusa i gangusa na stanowisku prezydenta? o to oddawali krew Polacy w przeszłości? i nie mów mi że to pomówienia bo sam albo kręcił albo miał zachowania wskazujące na to że jego wręcz kryminalna przeszłość to prawda
  • Odpowiedz
@xiv7: Nawrocki jest dla mnie jednym z najgorszych wyborów na prezydenta gdyż ten chłop nie ma doświadczenia politycznego, a pamiętajmy - to będzie prezydent Polski - głowa Państwa. To jest trochę ewenement na skalę światową że prezydentem zostaje ktoś nieznany bez doświadczenia politycznego.
Dla niektórych wystarczy że coś w wywiadzie pogada o patriotyźmie i już wielki Prezydent - np. widać to w komentarzach pod "Wywiadem z Chuliganem". Ale prezydent to
  • Odpowiedz
@Kutafonix215: Stalkuję CIę w tym tygodniu bo piszesz rzeczy któych mi by się nie chciało, spoko.
A co do wątku prezydenta. To po to mamy między innymi system partyjny by na najwyższe stanowiska nie był wystawiany byle kto. I żeby partię brały odpowiedzialność za to.
PIS jest największą partią w polsce, która reprezentuje ogrom prawicowych obywateli a wystawia kogoś takiego zmuszając prawicowy elektorat na zagłosowanie na niego bo inaczej nie mają na kogo.
  • Odpowiedz