Ile ja bym dał żeby pojawić się magicznie chociaż na chwilę w 2008 roku na Ursynowie pod moim blokiem i posiedzieć na ławce pod 3 klatką w nocy z moją przyjaciółką i 3 najlepszymi kumplami i gadać o rapie, którym w tedy każdy z nas żył tak jak tym klimatem pod blokiem, którego żadne słowa nie opiszą #pdk ... #feels #hiphop #rap #blokowisko #warszawa
@eletricspaghetti jaki to był klimat jak pod blokiem siedziało 15 typa i tyle samo dziewczyn z osiedla i się wygłupialo to mała bania i książki można by o tym pisać. Jeszcze miałem taką super przyjaciółkę, której zawsze męczyłem dupe żeby mi zgrywała muze na MP3 i była wkurzona ale wrzucała mi z kompa foldery na Grunduga ( ͡º͜ʖ͡º)
@eletricspaghetti hahahahahaha bez kitu xD aż się oplułem, ale chuśtało się na stojaka na podbitki żeby "zaimponować Monice..." Ej ale jakoś w tedy nie mieliśmy problemów damsko męskich a dziewczyny jak nie było co robić to normalnie naparzały z nami w nogę na boisku czy w kosza, rzucało się plecak po szkole pod ławkę i wracało na kolację z piechem we włosach. Jakoś relacje damsko męskie były w tedy normalne a
@dybligliniaczek jak miałem 16 lat to byłem zdrowo jebnięty... dopiero tak po 25lvl zaczęło mi się w glowie układać a dziś 32 lata i za rok Jezusowe i na krzyż
@dybligliniaczek czy to najlepszy czas w życiu? Nie wiem, dopiero go odkrywam i doświadczam, mam taką nadzieję. A co do tego kawałka co pokazałeś to też słucham metalu, Fiński najlepszy, Children Of Bodom, mój ziomek z osiedla zawsze puszczał metal na imprezach i tak już zostało, inna para kaloszy my łysi w dresach a on kudłaty włosy po łokcie, w martensach i jakiś diabelskich koszulkach i jak szlismy se po mieście
@Vade jest 100 dobrych kawałków jak WSP, WNB Białystok, HST ze Śląska, 3 Wymiar, Fenomen czy Fu Fusznik Zipera, ten to taki zwykły ale to jest w tym istotne ( ͡º͜ʖ͡º) dzięki
@Vade dlaczego nie? Patrz ja np jak jestem w kuchni to puszczam se taki kawałek i zamiatam dupą jak na dyskotece gdy mój ojciec bajerował matkę dopiero, dawaj
Komentarz usunięty przez autora