Aktywne Wpisy

breakdown1 +137
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

wszystko jest ok i nagle takie zmęczenie że muszę sobie chwilę usiąść albo w głowie się kręci się
źródło: temp_file3942024411816384070
Pobierzpolopirynke/sapirynkę se weź
mirkozawał
@vieniasn: Nie ma rzeczy niemożliwych.
Przy najmniej wykluczysz co popularniejsze przyczyny.
temperatura jest ok
ciśnienie 120-130/70
cukier w normie
Na moje albo reagujesz na pogodę, albo przechodzisz wstępny atak jakiegoś wirusa, tak ze statystycznego prawdopodobieństwa. Przy pierwszym przejdzie do jutra, przy drugim albo się rozwinie, albo też wycofa.
Ale jak nie przejdzie, to bez lekarza nie poradzisz. I nieco głębszych badań.