Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: znam przypadek z jednej firmy związanej z transportem. Firma kupiła kilka nowych pojazdów na CNG, to kierowcy psioczyli, że oni to nie chcą nowych, bo te ich są fajne, a te nowe to gówna. Nawet były awantury i spychanie, żeby ktoś inny dostał auto na gaz, bo oni wola zostać na tych co mają i że stacja CNG trochę dalej od bazy to jeszcze wydluży im strasznie czas. Miesiąc
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Do tego dochodzą kradzieże paliwa. Każdy kierowca tira kradnie paliwo ze swojego samochodu. U nas montuje się dziesiątki zabezpieczeń na auta, żeby nie kradli ale zawsze jesteśmy krok za nimi! zawsze znajdą sposób, żeby spuścić. Jak wam tirowiec powie, że nie kradnie to go zapytajcie po c--j mu plastikowe bańki na pace.
  • Odpowiedz
@Wszystko-zajete-omg no jak codziennie baza i mają własny gaz to można to olać. Nie wiem, ja tam paliwa nie brałem bo na co mi to jak tankując osobówkę za stówę starczy mi zbiornik na miesiąc gdzieś dobry, a to że są tacy co biorą to oczywiste. Pełno nadal takich ludzi tylko nikt się nie przyzna, nawet innemu kiero.
  • Odpowiedz