Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Elektorat konfederacji jest antysystemowy

konfiarze nie tylko antysystemowi ale i wolnościowi, dlatego wchodzą w tyłek pisowi który zakazał handlu w niedzielę, podnosił podatki i zamykał lasy.
  • Odpowiedz
@Zgagarast: nie zagłosujemy na kandydata KO, bo to będzie domknięcie systemu, a to nie jest dobre.

w 2020 r. w środku władzy PiS głosuje na Dudę by domknąć system
  • Odpowiedz
@Zgagarast: Rozmawiałem z konfederatami na ten temat i dla nich główny argument był taki żeby nie dawać tuskowi pełni władzy. Na moje sugestie, że były to nazwijmy wolnorynkowe i dobre ustawy w drodze jak obniżenie składki ZUS dla przedsiębiorców czy pomysły Brzozki to odpowiedź była taka, że Warol je podpisze bo tak zadeklarował. Na moje to Warol niczego nie podpisze co wyujdzie ze stajni KO ale czas pokaże.
  • Odpowiedz
@Zgagarast: znam wielu wyborców konfederacji i oni nie wykazują się jakąś dłuższą pamięcią. Raczej ich pamięć to max do 3 miesięcy. Wtedy jak im politycy konfy czy pisu albo „dziennikarze” w kanale zero powiedzą jak myśleć to mają opinię i są wielkimi znawcami. Ale nie wyciągają żadnych wniosków historycznych. Tam w większości nie ma żadnej myśli czy refleksji a ich argumenty w dyskusji to to co usłyszeli.
  • Odpowiedz
@Zgagarast: odpowiem ci bo widzę, że nawet najprostrze sprawy sa dla ciebie mega skomplikowane. W drugiej turze za tamtych wyborow i obecnych nie bylo kandydata antysystemowego więc nie mogli na takiego głosować. Mam nadzieje, że udalo ci sie zrozumieć.
  • Odpowiedz
Dlatego elektorat konfederacji w 2020 roku głosował na Andrzeja Dudę

@Zgagarast: wtedy było lepiej akurat, głosy były 50/50 na dudę i trzaska, co w sumie wtedy podkreślali jak wyborcy KO na nich k-----i
Teraz prawie 90% konfiarzy zagłosowało na gangusa od PISu, także usprawiedliwienia nie ma

Widać dobrze rozwija się "pis-lite" dla młodzieży
Desxon - >Dlatego elektorat konfederacji w 2020 roku głosował na Andrzeja Dudę

@Zgag...

źródło: 1733514149_gyis8s_fb_plus

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Zgagarast Znowu szerzenie tego fejka? xD Zgodnie z dostępnymi badaniami, elektorat Konfederacji w większości zagłosował na Trzaskowskiego w 2020 roku (aczkolwiek podział bliski 50-50). Czyli tak, diametralna różnica do tego, jak głosowali teraz.
  • Odpowiedz