Miała być krótka jazda testowa po zmianie siodełka w sensie na fabryczne, bo wg prognozy miało padać i sytuacja za oknem potwierdzała, że w każdej chwili faktycznie może zacząć... No nie dogaduje mi się tyłek z bontragerowskim verse comp, mimo że ma wymiary i kształt identyczne jak fabryczne siodełko, które mam w starym vento (jedyna różnica to dziura na klejnoty) i na którym nabiłem dobrych kilka kkm w spodenkach bez pampersa i nigdy nie było mi aż tak niewygodnie, jak z pampersem jest na tym bontragerowskim. Jakaś inna twardość/konsystencja wypełniania i różnica in minus ogromna. Na fabrycznym tak dobrze mi się jechało, że z planowanej krótkiej jazdy zrobiło się 50 km, z czego z 2/3 w deszczu ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Miała być krótka jazda testowa po zmianie siodełka w sensie na fabryczne, bo wg prognozy miało padać i sytuacja za oknem potwierdzała, że w każdej chwili faktycznie może zacząć... No nie dogaduje mi się tyłek z bontragerowskim verse comp, mimo że ma wymiary i kształt identyczne jak fabryczne siodełko, które mam w starym vento (jedyna różnica to dziura na klejnoty) i na którym nabiłem dobrych kilka kkm w spodenkach bez pampersa i nigdy nie było mi aż tak niewygodnie, jak z pampersem jest na tym bontragerowskim. Jakaś inna twardość/konsystencja wypełniania i różnica in minus ogromna.
Na fabrycznym tak dobrze mi się jechało, że z planowanej krótkiej jazdy zrobiło się 50 km, z czego z 2/3 w deszczu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#rowerowyrownik #szosa #wykopsensaclub
Skrypt | Statystyki
@Poemat: dzięki, sprawdzę co to za wynalazek.