Czarnoksieznik_z_Angmaru Czarnoksieznik_z_Angmaru 02.06.2025, 18:34:40 0 + Witam. Mirasy wujas ma telefon Doogee V Max Plus bydlak waży dobre pół kilo. Gdzie szukać jakiegoś uchwytu samochodowego do takiej cegły? Aledrogo, majfrendy z grubsza przejrzane, ale może ktoś na mirko coś wie kojarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #android #telefon #smartfon #uchwytysamochodowe #uchwyt #uchwytnakokosy #akcesoriagsm #doogee #doogeevmaxplus #chinskiesmartfony Foto zajumane z neta. źródło: 007nWY4aghZukQL83O3Vru0-4.fit_lim.size_1050x Pobierz
makgyvergaleriapl makgyvergaleriapl 02.06.2025, 18:46:19 via Wypiek 1 + @Czarnoksieznik_z_Angmaru Miałem v30(z-----y telefon w ciąż się zawieszał resetował), mi wszystkie uchwyty wyrabiały się, miałem ustawiony taki na teleskopie by opierał się o deskę.
Wykop123wykop Wykop123wykop 02.06.2025, 18:49:42 via Android 1 + @Czarnoksieznik_z_Angmaru musisz sbie coś wyspawac albo kupic uchwyt do sprzętu wojskowego firmy RAM (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mirasy wujas ma telefon Doogee V Max Plus bydlak waży dobre pół kilo.
Gdzie szukać jakiegoś uchwytu samochodowego do takiej cegły?
Aledrogo, majfrendy z grubsza przejrzane, ale może ktoś na mirko coś wie kojarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#android #telefon #smartfon #uchwytysamochodowe #uchwyt #uchwytnakokosy #akcesoriagsm #doogee #doogeevmaxplus #chinskiesmartfony Foto zajumane z neta.
źródło: 007nWY4aghZukQL83O3Vru0-4.fit_lim.size_1050x
Pobierz