Wpis z mikrobloga

@swinkapl taki średnio mądry ruch, żeby oszczędzić na zusie. Nagrywasz ciągle, a wrzucasz w jedny miesiąc i płacisz składkę tylko raz.
To tak jakby mechanik zakładał działalność co 2-3 miesiące, wystawił wszystkie faktury i znowu zamknął jednocześnie w miesiące zamknięte pracując.
  • Odpowiedz
Po ostatnim miesiącu wysrywów widać jaka była oglądalność. Spadło średnio do 2.4k
Juz lepsze było to druciarstwo
  • Odpowiedz
Może jestem głupi lub niewyedukowany, ale może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć dwie kwestie? Po pierwsze, dlaczego on nie wrzuca ciągłości - nie wiem jak teraz, ale kiedyś parę ładnych lat temu chyba można było zastopowac monetyzację, więc teoretycznie zachowałby ciągłość wyświetleń, ale wypłaty jako takiej z yt by nie miał (poprawcie mnie jak plete durnoty)? Pewnie algorytm też inaczej reagowałby na takie zachowanie kanału. A druga sprawa, on ciągle siedzi we Włoszech,
  • Odpowiedz
@lukies2221: To on zaczął bez jakiegokolwiek zaplecza finansowego? Znaczy, ja rozumiem, że Janek to z tych co ma dwie lewe rączki i uważa, że ci co robią na etacie to nie są wolni ludzie, ale... A w sumie co ja wiem, nie jestem youtuberem godnym życia z pasji xD
  • Odpowiedz