Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co jest najlepszym dowodem na upośledzenie ustroju tego naszego państwa? To, że gdyby nie jedno uprawnienie prezydenta - prezydenckie weto - to w d*ie byśmy mieli te wybory i nikt by się nie przejął tym, że Nawrocki wygrał. Ja nawet te ułaskawienia Mateckich jestem w stanie przeżyć, bo prokuratura i sądy to kolejna porażka tego kraju i pewnie nawet nie będą w stanie zebrać dowodów i skazać pisowskich aferzystów, więc Nawrocki nawet nie będzie musiał ich ułaskawiać. Jeden człowiek jest w stanie sparaliżować działanie rządu i to jest chore.

Mam nadzieję, że rząd będzie walił w Nawrockiego ustawami jak karabin. I wtedy w następnych wyborach z TikToków, jutubów, billboardów, gazet i lodówek powinny wylewać się informacje o tym, jak PIS paraliżuje działanie państwa. A przez Sejmem postawić licznik zawetowanych ustaw.

Dlaczego ci ludzie tego nie ogarniają no ludzie kochani no

#polityka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I wtedy w następnych wyborach z TikToków, jutubów, billboardów, gazet i lodówek powinny wylewać się informacje o tym, jak PIS paraliżuje działanie państwa.

@mirko_anonim: będzie wprost przeciwnie. rząd zostanie okrzyknięty nieudolnym i zacznie się nawoływanie do rządów pisu który dogada się z prezydentem
  • Odpowiedz