Wpis z mikrobloga

bynajmniej dwóch chłopów za rączkę nie pójdzie

Powiedział janusz 58 lat z Polski B

@Veillo: i Mariuszek z kartoflowiska gdzie widzi najwyżej dwie krowy, ale panicznie boi się jakichś urojonych tęczowych ze mu będą chodzić nieutwardzoną polną drogą na wypizdowiu
  • Odpowiedz
@Hiszpan_Jan połowa z tego to przecież urojenia xd rzucacie gównem a może coś sie przylepi. To ja napisze, ze Trzaskowski przepisuje mieszkania na żone, które na lewo wyprowadza we Warszawie, bo ja tak słyszałem.
  • Odpowiedz
@Hiszpan_Jan A jesli chodzi o zmienianie tematu, to średnio to ci wychodzi, bo ja stwierdze, że Republika ci jakoś nie przeszkadza, bo nic o niej nie napisałeś.

Wandal? Cwaniak? Oszust też średnio.
  • Odpowiedz
  • 2
@Desire22: nie na pisałem też o Mozambijskiej Telewizji Śniadaniowej, to nie znaczy że argument jest błędny. Twoje domysły też nie za bardzo wychodzą bo republika to tvpis mini (to samo obrzucanie gównem na pic rel). Pis i Po obrzucają się nawzajem tylko że w tym przypadku sam Nawrocki przyznaje się do tych rzeczy, a jakoś nigdy nie mamy potwierdzenia domysłów pisowców.

Cwaniak? Oszust też średnio.

Powiedz to dziadkowi któremu zabrał
Hiszpan_Jan - @Desire22: nie na pisałem też o Mozambijskiej Telewizji Śniadaniowej, t...

źródło: 495372419_1250675249757094_3822910685231433287_n

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hiszpan_Jan No spoko, że wybrałeś akurat to co ci pasuje 1 z 6, ale ja od poczatku mowilem, ze polowa z tych waszych oskarżeń jest bezpodstawna.
Lichwa też potwierdzona tak? Hmm
  • Odpowiedz