Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Enemone polaryzacja społeczeństwa cz.6352727362. Mi też to nie jest na rękę, ale trzeba wziąć na klatę wole narodu. Jest bardzo podzielony, ale na tym polega demokracja. Każdy głosuje według swojego uznania. Tak bardzo „gardzisz” pisem, a teraz zachowujesz dokładnie tak jak oni. Bazujecie na tym samym zachowaniu. Dzieleniu ludzi
  • Odpowiedz
Optuję za odłączeniem wschodu od Polski. Zgodzę się nawet na zmianę nazwy, jakoś myślę udźwigniemy tę zmianę tożsamości :)

@Enemone: o następny, który chce dzielić. Takie podejście właśnie powoduje antagonizm. Zamiast zastanowić się dlaczego KO przegrywa i wyciągnąć wnioski. To tylko wyzywanie ludzi jako ciemnogród.
  • Odpowiedz
  • 0
@acpiorundc: @BasTajpan powiem więcej, Waszym językiem ( ͡º ͜ʖ͡º)

W---------Ć, STWÓRZCIE SOBIE WŁASNE PAŃSTWO :D

co to jest za wierutna bzdura, że podziały są złe? mam Wam przypomnieć układ Warszawski tudzież inne podziały związane z reorganizacją układu sił? leczcie się tumany.
  • Odpowiedz
@Enemone: styl pisania w jakim piszesz (tj. pogarda) była jedną z przyczyn dlaczego Batyr wygrał, a dawniej Duda (2x)

To nie jedyny czynnik, ale jeden z wielu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Atreyu: jedynym czynnikiem, którego nie uwzględniasz w swoich obliczeniach jest brak zrozumienia symetryzmu. Frustracja jest natomiast naturalnym czynnikiem, który de facto jest tylko wyrazem i sposobem na uwydatnienie reakcji. Nie martw się, wiem, że nie załapiesz.

PS - żebyś się nie trudził - jestem po Twojej stronie, try that ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz