Aktywne Wpisy
edenptlg +478

Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Pora w drogę do najbliższej komisji wyborczej. Zachęcam wszystkich uprawnionych do głosowania o udział w wyborach bez względu na stronę polityczną której się trzymają.
Wszystkim życzę miłej i spokojnej niedzieli😉
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Suseuropejski: Trochę niejasno napisałeś. „Dopłaty” dla Polaków z zagranicy, żeby głosowali, czy żeby wracali do kraju? Bo jeśli to drugie, to ja jestem jak najbardziej za tym, aby zacząć robić programy zachęcające Polonusów do powrotu do kraju, pracy i płacenia podatków tutaj.
No to masz pecha. 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ Obywatelem swojego kraju jest się przez całe życie bez względu na miejsce zamieszkania. Nie tobie oceniać jakie kto ma pojęcie w kwestiach politycznych.
@ecconomicus nikt nie pozbawił mnie praw wyborczych, więc dlaczego sam miałbym się ich pozbawić? ¯_(ツ)_/¯
@Zakala_Wadowic pozdrowiłem od Ciebie 👍🏼
@przegro_pisarz przepraszam, wcześnie było i nie pomyślałem
@bsl no witam 😉
@PepeXD zdecydowanie zbyt długo. Właśnie minęło 10 lat. Jest perspektywa na zmianę.
@lesiakova prawidłowo 👍🏼