Aktywne Wpisy

marek2092 +111
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#praca #krakow
Potrzebuje rady. W skrócie neet prawie 40, trochę dorabiam zdalnie. Chciałbym wyjść z domu i trochę popracować żeby nie oszaleć do końca. Niestety stan fizyczny (problemy ze stawami, szyją) praktycznie kwalifikują mnie jako inwalidę. Chyba jedyna opcja to jako kierowca (kat.b). Mógłbym pracować w nocki, weekendy, obojętne mi to.
Patrząć na ogłoszenia to głownie: Uber, caterigni, kurierka, zwożenie aut z innych miast dla wypożyczalni - Nie wiem czy catering nie wymaga za duzo ruchu, uber sie podobno nie opłaca, a wypożyczalnia pewnie będzie wymagać sprzątania aut lub nie wiadomo czego innego, o kurierce to nawet nie wspominam. Czy ktoś ma pomysł gdzie kultura osobista, inteligencja i dyspozycyjność będzie atutem kierowcy? Niestety na orzeczenie w tym momencie nie ma szans.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
zobacz sobie tego ubera na zlecenie jeśli się da; jeśli stwierdzisz że lipa to najwyżej odejdziesz