Aktywne Wpisy

XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz
Mantusabra +13
żyjemy w stymulacji

Moze byc zespol jelita drazliwego, zapalenie zoladka, jakas nietolerancja czy hylobacter. Tu Cie nikt nie zdiagnozuje
Co uciskaniem chciał zdiagnozować to nie wiem, kazał się rozebrać i położyć, podotykał, kazał mówić jak coś będzie bolało i tyle. Nic nie bolało. Jeden i drugi lekarz to zrobił.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Morfologia była badana, to podstawowe badanie, a miałem ogólnie z krwi bardzo dużo badania zrobionych, bo nigdy nie byłem badany to dali bez gadania. Wszystko wyszło w normie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Ale gdzie napisałem, że wpieprzam jak świnia?
Problem pojawia się rzadko, w momencie jak zjem dużo, a jem dużo rzadko. Po prostu wcześniej nigdy w życiu tak nie miałem i nie musiałem zwracać na to uwagi. A teraz np. taka sytuacja zaczęła pojawiać się powiedzmy raz w miesiącu, a to wypad na grilla, a to wesele, a to wypad na hotpota ze znajomymi. I w
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
przyjazny-strażnik-6: Pisałem, że usg miałem robione. Żadnego stłuszczenia czy kamieni żółciowych.
konkretny-szermierz-30: Tak, czytałem, że są takie pakiety w znieczuleniu. Tylko jak widać zdanie ekspertów na wykopie są podzielone czy robić
Ja tez bym nie zalecal tych badan ale jako, ze martwi Cię
Co do stresu to raczej jestem optymistą, prowadzę spokojne i