Aktywne Wpisy

Mck_98 +271
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie ciężarówek w mieście jako osobówki. Sam się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów w tych autach:
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
źródło: 1000042058
Pobierz
Apiro +78
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moze byc zespol jelita drazliwego, zapalenie zoladka, jakas nietolerancja czy hylobacter. Tu Cie nikt nie zdiagnozuje
Co uciskaniem chciał zdiagnozować to nie wiem, kazał się rozebrać i położyć, podotykał, kazał mówić jak coś będzie bolało i tyle. Nic nie bolało. Jeden i drugi lekarz to zrobił.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Morfologia była badana, to podstawowe badanie, a miałem ogólnie z krwi bardzo dużo badania zrobionych, bo nigdy nie byłem badany to dali bez gadania. Wszystko wyszło w normie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Ale gdzie napisałem, że wpieprzam jak świnia?
Problem pojawia się rzadko, w momencie jak zjem dużo, a jem dużo rzadko. Po prostu wcześniej nigdy w życiu tak nie miałem i nie musiałem zwracać na to uwagi. A teraz np. taka sytuacja zaczęła pojawiać się powiedzmy raz w miesiącu, a to wypad na grilla, a to wesele, a to wypad na hotpota ze znajomymi. I w
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
przyjazny-strażnik-6: Pisałem, że usg miałem robione. Żadnego stłuszczenia czy kamieni żółciowych.
konkretny-szermierz-30: Tak, czytałem, że są takie pakiety w znieczuleniu. Tylko jak widać zdanie ekspertów na wykopie są podzielone czy robić
Ja tez bym nie zalecal tych badan ale jako, ze martwi Cię
Co do stresu to raczej jestem optymistą, prowadzę spokojne i