Miałem takiego znajomego po 40 stce który jeździł na tirach i często przychodził do mojego wuja alkoholika na wódke i zawsze sie żalił na swoja babe i ogólnie na swoje życie wielokrotnie mówił, że chciałby zdechnąć bo już nie ma sił oczywiście pod wpływem alkoholu, ostatnie dwa tygodnie widać było taką totalną anhedonie i obojętność jaka biła o niego, ale zawsze te słowa brałem z przymrużeniem oka chłop postawny 6/10 spokojnie z wyglądu,dużo takich blackpillowych tekstów miał i dokładnie rok temu w połowie maja jechał swoją osobówką i wjechał w tira artykuł był oczywiście "z nieustalonych przyczyn" ale, że go znałem to wiedziałem że na 100% wylogowanie, artykuły poniższe co wrzucam z wypadków śmiertelnych nie są w 100% pewne że było to wylogowanie świadome, ale pomyślcie ile jest takich historii różnych chłopskich życiowych być może ktoś kto znał te osoby może to samo powiedzieć, że miał różne problemy i nie dawał rady bo było widać po zachowaniu itp i to w sumie mnie zainspirowało żeby takie posty informacyjne wrzucać żeby pokazać jaki jest problem, niby truizmy bo każdego dnia 15 wylogowań z czego 12 chłopy ale warto przypominać choć wiadomo nic to nie zmieni.
@TTedbundYY: Dziękuję za przypomnienie. Każdy zna jakieś historie ludzi, których już nie ma. Pewnie jest tak że powodem s-ki częściej w młodym wieku jest brak partnerki, a w starszym wieku powodem jest niewłaściwa partnerka. No i a-----l, dlatego nie piję. Nie potrzebuję mieć takiej "odwagi"
#blackpill #przegryw #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce #szarpankizzyciem #p0lka
Pewnie jest tak że powodem s-ki częściej w młodym wieku jest brak partnerki, a w starszym wieku powodem jest niewłaściwa partnerka.
No i a-----l, dlatego nie piję. Nie potrzebuję mieć takiej "odwagi"