Aktywne Wpisy

MonazoPL +93
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +11
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Wziąć na chłopski rozum. To trzeba po prostu zaakceptować. Ostatnio spytałem jednego znajomego dlaczego chce głosować na Nawrockiego to powiedział, że dlatego, że nie chce głosować na Trzaskowskiego żeby Tusk nie miał władzy. Jak dopytałem czy nieważne kto by stał po drugiej stronie to czy i tak by zagłosował na tego drugiego (nawet zwykłego żula z ulicy) to odpowiedział, że tak.
@trololo55: Ty nawet nie wiesz co jest w tej ustawie.
Nie no pis nigdy podatków nie
@donaldJretard: to dla nikogo nie ma znaczenia, od kiedy rafał tego nie potrafił
źródło: temp_file5608636278170631794
PobierzDziwnym trafem inflacja przy różnych politykach fiskalnych wyglądała tak samo. W naszym regionie wszyscy mieli inflację na mniej więcej jednakowym poziomie. To, że tak zareagowaliśmy na szoki cen energii to kwestia zaniedbań wszystkich rządów, a nie dopłat PiSu.
źródło: temp_file969299002086700848
Pobierz@MYexodus: oprócz tego, że nie rozmawiamy o mnie, to masz