@NaczelnyWoody od 35 lat naród głosuję na ludzi którzy za każdym razem robią ich w ch**a, także nie wiem czego oczekiwałeś teraz, że nagle pomyślą co robią, szkoda sobie głowę tym męczyć
@NaczelnyWoody: @eMaTee Nie tylko w Polsce prawica wyprała swoim wyborcom mózgi. W USA Trumpizm tak dobrze wyprał mózgi Amerykanów że zaatakowali Kapitol.
@NaczelnyWoody: A co Ty chcesz od Brauna? ( ͡°͜ʖ͡°) Jest odpowiedzią na ten cyrk odwalający się powyżej właśnie. A tolerowanie tego, że Braun się nie szczypie z dyplomacją jest odzwierciedleniem tego jak ludzie mają dość tego fałszu.
@NaczelnyWoody mi już powoli przechodziła ojkofobia bo się fajnie robiło pod rządami koalicji, ale jednak to co pokazali Polacy przy urnach w postaci głosów na PiS i konfederację przypomniało mi, z jakimi debilami codziennie mijam się na ulicy i znowu trzeba postawić wysoki mur miedzy soba a obcymi.
@NaczelnyWoody: byc moze jestes za mlody zeby pamietac, ale byly juz takie wybory, ktore wywrocily wszystko do gory nogami, gdy Lech Wałęsa przegrał wybory (na własne życzenie) z komunistą Kwaśniewskim. Przecież to był dla wielu ludzi niezrozumiały zwrot akcji w kierunku tego, od czego jeszcze kilka lat wcześniej uciekaliśmy. A jednak żyjemy i mamy się dobrze, bo koniec końców ci komuniści okazali się bardziej prawicowi niż wszystkie współczesne partie razem
Nie tylko w Polsce prawica wyprała swoim wyborcom mózgi. W USA Trumpizm tak dobrze wyprał mózgi Amerykanów że zaatakowali Kapitol.
@NieJanek: No z tym szturmem Kapitolu to bym nie podawał jako przykład. Poczytaj o szczegółach co najmniej dziwna sprawa i raczej prowokacja, bo okazuje się, że ochrona Kapitolu była zerowa co jest absurdalne oczywiście.
@NaczelnyWoody Nic się nie zmieniło i mam takie same odczucia jak to było w parlamentarnych jak PiS wygrał. Ludzie są głupi i tyle. Trzeba się z tym pogodzić i przestać się przejmować.
@NaczelnyWoody: dlatego uważam, że źeby wróciła jako taka normalność, potrzebujemy najpierw totalnego prania mózgów w TV i internecie, a dopiero potem można próbować edukować społeczeństwo. Bo w obecnej sytuacji prędzej nauczymy ścianę tabliczki mnożenia, niż z pisowca wyrzucimy agresję
@mkorsov: ja póki co zaobserwowałem tylko PiSowców, którym piana z pyska cieknie na widok czegokolwiek co przypomina baner Trzaskowskiego.
źródło: 2744760471fa0e6a1f737d5584578466
Pobierz@Majkel2008: nie płacz, przyszyją ci.
@NaczelnyWoody: A co Ty chcesz od Brauna? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest odpowiedzią na ten cyrk odwalający się powyżej właśnie. A tolerowanie tego, że Braun się nie szczypie z dyplomacją jest odzwierciedleniem tego jak ludzie mają dość tego fałszu.
@NieJanek: No z tym szturmem Kapitolu to bym nie podawał jako przykład. Poczytaj o szczegółach co najmniej dziwna sprawa i raczej prowokacja, bo okazuje się, że ochrona Kapitolu była zerowa co jest absurdalne oczywiście.
@szpongiel: tak xD
i dlatego było 138 rannych policjantów i 5 ofiar śmiertelnych xD
Ty nawet nie masz pojęcia na jaki temat się wypowiadasz.