Aktywne Wpisy

MonazoPL +183
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

źródło: faw
PobierzJak widać ciągnie go w strone pisu pomimo tego szamba
te same metody co kanał Zero. 1 krytyka w kierunku PiS, 10 w kierunku i PO i to są neutralne dziennikarze, bo przecież skrytykowali PiS!!!1
Prompty (oddzielnie wklepane):
1. Przeanalizuj i stwierdź czy są tam manipulacje i jak tak to jakie.
2. Napisz fachowo wszystkie zagrywki manipulacyjne oraz stwierdź czy ktoś jest faworyzowany.
Dlatego tak, używanie tego jako argumentu jest po prostu tyleż śmieszne, co żenujące.
Napisałem „obiektywny” w sensie wolny od emocji i uprzedzeń charakterystycznych dla bieżących sporów czy nastrojów społecznych. Doskonale sobie zdaję sprawę, że odpowiedzi wynikają z danych, na których były trenowane, oraz sposobu, w jaki zadawane są pytania. Masz wyżej dane i prompt - możesz sobie sprawdzić. Nie oznacza to jednak, że każda ich odpowiedź jest bezwartościowa. W wielu przypadkach mogą być użytecznym
Że ja już nie wspomnę o celowo wgranym przez twórców biasie, by uniknąć generowania przez AI wypowiedzi kontrowersyjnych i wbrew panującemu "konsensusowi" politycznemu. Przypominam, że LLM