Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +127
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@gustowny_dzikus: Troszeczkę decyduje, tyle że nie wprost, o ile pamiętasz ostatni układ Dudy z rządem w sprawie kurskiego w TVP i jak ślicznie go PiSowcy wydymali.
@gustowny_dzikus: tak ciężko spojrzeć w kilkuletniej perspektywie?
Tak, Trzaskowski też będzie partyjnym prezydentem, ale wątpię, że choćby zbliży się do poziomu Dudy.
Które kluczowe ustawy Duda zawetował PiSowi?
@gustowny_dzikus: Tak, bo wybór prezydenta zadecyduje czy rząd upadnie i do władzy wróci PiS, aby dokończyc "reformy". A Czarnek już zapowiedział, że dokończą przejmowanie sądow i rozprawę z mediami.
@Tumurochir: kiedy sztabowcy Batyra nie sądzili, że może być gorzej, Kurak wyszedł spod kamienia, oferując pocałunek śmierci :D Albo gość jest super głupi, albo sabotaż :) Brakuje tylko, żeby Macierewicz się objawił z jakąś mądrością :)