Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +549
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +35
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

cos nie sa mo wi te go
FE NO ME NA LNE
w najwieksze korkowe godziny sobie na bazarek skoczylem, zakupilem owocki, warzywa
i bruuuuuum do domciu 25 minut. Autem by mi zajelo dobre 45 - 50 jak nic.
I w ogole to musze powiedziec ze jak jezdze autem i sobie zostawiam miejsce dla tych jednosladow to jakos o tym nie mysle, po prostu sie tak ustawiam, bo co mi szkodzi, a ktos moze przejechac, i teraz jak jezdze skuterem to naprawde to doceniam ze ludzie wiecej miejsca zostawiaja, lub sie przesuna. To nie jest tak ze jestesmy narodem matolow i nawet nie patrzymy w lusterka, od groma osob patrzy i ustepuje.
Czlowiek jak nie stoi w korkach to jakis weselszy ;)
Jak ktos sie zastanawia nad zakupem #skutery czy tam #motocykle to nie ma co 5 razy myslec, kupowac, i jezdzic.JA sie tak 20 lat zastanawialem... facepalm
POZDRO TECHNO !
@Bodzias1844: Prawda. Ale na drogach krajowych co jest? Podporządkowane i wyjazdy z pod sklepów wiejskich to są potencjalne sytuacje do kalectwa. Nawet gorsze, niż miasto.