Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

MikSob1985 +46
Dobrej niedzieli Państwu życzę z Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego :)
Do zobaczenia 👋
📧 sobczakmikolaj85@wp.pl
💻 https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Nicolauskas
Do zobaczenia 👋
📧 sobczakmikolaj85@wp.pl
💻 https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Nicolauskas
źródło: scaled_1000090744
Pobierz

Parę miesięcy temu stanąłem przed wyborem nowego AGD do mieszkania. Finalnie mam mix urządzeń różnych marek, ale pralkę i zmywarkę wziąłem z Haiera, bo szukając opinii nie natrafiłem na żadne wzmianki mówiące o tym, że są złe.
Wziąłem od nich pralkę i zmywarkę z trochę wyższej półki / lepsze modele.
No i to był ***** błąd.
Pralka od Haiera: ustawiasz program np na 2h / 40 stopni, puszczasz. Pralka decyduje sobie o tym, że po chwili wydłuży ci program z 2h na 4h. Czemu? Bo tak.
Jestem też mocno przekonany o tym, że ona się po prostu resetuje na początku programu i parę razy zmieniła mi temperaturę z 30 na 40 albo 60.
Zmywarka od Haiera: tutaj to już w ogóle XD
Najtańsza zmywarka od Beko myła lepiej niż ten syf. Sztućce są regularnie niedomyte, panel dotykowy potrafi randomowo przestać reagować i jedyne co można zrobić żeby ją zmusić do działania to odłączyć na chwilę od prądu, suszy FATALNIE. Ma nawet jakąś funkcję „dry boost” że wiatraczek pobiera świeże powietrze - ewidentnie jest tak źle zrobiony, że brzmi jak kosiarka.
A właśnie jak to pisałem to znowu zaczęła pipać że ma „error 10” i przerwała zmywanie. Który to już raz…
Szczęście że na lodówkę zdecydowałem się na Boscha, bo o Haierze też myślałem.
Nie popełniajcie mojego błędu i nie kupujcie tego gówna.
#agd #remontujzwykopem #haier #zmywarka #pralka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Na samym początku tak nie robiła, więc pewnie z elektroniką ma problem, 3 msc od zakupu.
Też myślałem że to wina kostek (używałem Somata) i zmieniłem na te najdroższe Fairy na próbę, niestety efekt ten sam. Ciśnienie wody też jest w normie :/
Komentarz usunięty przez moderatora
@LolsLols: no właśnie przez to, żeby tego nie robiła, musisz zmienić i-time'm czas (o ile to nie jest nic niższego niż i-pro 5)
w starych modelach po wybraniu programu (niezależnie, czy to smart ai, czy zwykły bawełna) zamiast czasu