Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chyba maski opadły po wyborach... Nagle wszędzie widzę wysyp osób, które zagłosują na Nawrockiego. Wcześniej wszyscy się wstydzili powiedzieć, że zagłosują na kogoś z trójki Nawrocki, Mentzen Braun.
Powiedzcie mi jak to możliwe, żę brunatny Braun któremu z sondaży wychodziło 3% dostał 4-ty wynik w wyborach. A Mentzen który w sondażach przed wyborami miał 10-11% dostał prawie 15%.
Przy Nawrockim też się pomylili o dobrych parę procent.

Ale to jest nic. Teraz widzę nawet wśród swoich znajomych, że nagle się zaczęli przyznawać, że zagłosują przeciwko Nawrockiemu "Byle nie Trzaskowski". I to są te same osoby, które w 2023 roku głosowały na KO czy Trzecią Drogę.

Ten rząd albo się weźmie do roboty albo za 2 lata czeka nas powrót PiSu na pełnej k...

Sam jestem bardzo niezadowolony z rządów koalicji, bo od kiedy rządzą nic się nie zmieniło. Głosowałem za obniżeniem podatków, podniesieniem kwoty wolnej itd., Tusk oczywiście nie dowiózł. Ale na wybory pójdę i zagłosuję PRZECIWKO Nawrockiemu.

I was również proszę o oddanie głosu, niezależnie czy głosowaliście na Zandberga, Biejat czy Hołownię. Każdy głos się liczy. To będą najważniejsze wybory od 89'.

#wybory #polityka #neuropa #bekazprawakow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powiedzcie mi jak to możliwe, żę brunatny Braun któremu z sondaży wychodziło 3% dostał 4-ty wynik w wyborach.

@mirko_anonim: ludzie wolą przestępców bo sami święci nie są.
  • Odpowiedz