Mikroblog się zesrał na wieść o tym, że batyr się bił w ustawkach (co jak na kandydata na prezydenta jest żałosne akurat xD), ale jak Tusk opowiadał, że też był kibolem i wywijał metalowym szlauchem to już cisza była xDD a nawet sronet o tym pisał w 2021 link
Oczywiście zaraz napiszecie, że potem wypowiedział walkę kibicom, ale jak batyr też za pół roku wypowie walkę kibicom, to już go będziecie lubić?
Tuskoboty, niczym się nie różnicie od moherowych babć, takie same zakute berety, kto nie z nami ten przeciwko nam itp itd
Dawać, zjedzcie mnie w komentarzach. Wyniki wyborów pokazały, że i tak poza szczekaniem w internecie g---o możecie świadomi użytkownicy xD (no chyba, że jakiś wykopek udaje bezdomnego i zbiera hajs, to wtedy pierwszi do wpłacania XD tak jak pisałem - zakute berety)
@Kacpy134: @DorodnyTucznik dalej brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Ja tylko porownuję skalę zesrania się - jak tusk kandydował na premiera, to nikogo nie obchodziła jego kibolska przeszłość. O batyrze natomiast nowy wpis co 0.5 sekundy. Dlatego tuskoboty sie niczym nie roznia od moherów - tu cos przemilczą, a tu o czymś gadają 24/7. U wyznawców pisu jest to samo, tylko w drugą stronę (tak wiem symetrysta itp xD)
@Kacpy134: sam widziałem batyra, jak wczoraj po debacie u memcena poszedł sie napieradlać za blokiem z kibolami. Jezu, wy serio jestescie głupsi niż ustawa przewiduje xD
@PodniebnyMurzyn: Kiedyś pracownicy mediów próbowali coś uszyć na pisowskiego ministra, ale mieli tylko jedno zdjęcie, z którego mało dało się ukręcić.
Oczywiście zaraz napiszecie, że potem wypowiedział walkę kibicom, ale jak batyr też za pół roku wypowie walkę kibicom, to już go będziecie lubić?
Tuskoboty, niczym się nie różnicie od moherowych babć, takie same zakute berety, kto nie z nami ten przeciwko nam itp itd
Dawać, zjedzcie mnie w komentarzach. Wyniki wyborów pokazały, że i tak poza szczekaniem w internecie g---o możecie świadomi użytkownicy xD (no chyba, że jakiś wykopek udaje bezdomnego i zbiera hajs, to wtedy pierwszi do wpłacania XD tak jak pisałem - zakute berety)
#polityka #bekazpisu #wybory
źródło: image_picker_96606D46-8DDF-4B24-B200-EDC2A767A3C1-18241-00000F6688F8B275
Pobierzźródło: image_picker_73F4730B-8223-49A8-80AB-74718553A3CF-18241-00000F67CA6C1873
Pobierzźródło: image
Pobierz@Kacpy134: sam widziałem batyra, jak wczoraj po debacie u memcena poszedł sie napieradlać za blokiem z kibolami. Jezu, wy serio jestescie głupsi niż ustawa przewiduje xD
źródło: comment_nBNY6x1iOmAcbyiaIAWQlN94xfqjH7np
Pobierz