Aktywne Wpisy

CzekoDonut +202
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
lyncz +88
Kupujesz nowe auto, marka cię zlewa, a stary złom się z ciebie śmieje
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co

"Ludzie często sie oburzają na nazywanie PISu prawicą, bo chcą by używać podziału lewo/prawo po osi gospodarczej, ale same partie polityczne ciągną do siebie po linii obyczajowej.
KO jest gospodarczo dużo bardziej libkowe niż PIS, więc czemu Konfa mizia się z PIS a nie z KO? Bo bozia, bo aborcja, bo geje.
Partie polityczne same stawiają kwestie obyczajowe na pierwszym miejscu, też te partie które uwielbiają p13rd0I*ć że to temat zastępczy. To jest dla nich "temat zastępczy" tylko jak wiedzą, że ludzie są w jakiejś kwestii przeciwko nim i im to psuje wyniki, ale jak trzeba głęboko w serduszku poszukać, do jakiej partii im najbliżej to jednak właśnie kierują się tymi kwestiami "zastępczymi".
Trudno żeby ludzie używali innej osi politycznej, skoro sami politycy ostatecznie postawieni przed wyborem ignorują gospodarkę, a kierują się bozią"
#polityka #konfederacja #konfedepis #pis #bekazkonfederacji #mentzen #tematzastepczy
źródło: w-polsce-obozy-polityczne-ci%C4%85gn%C4%85-do-siebie-po-linii-v0-ajh1uueos92f1
Pobierz