Aktywne Wpisy

Lardor +19
13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file4937939181856257593
Pobierz
_TiniMini_ +1
Mam problem, bo nie wiem co zrobić. Mogę wrócić do byłej z którą się z 5 lat temu rozstałem, ale oboje jesteśmy dojrzalsi i znamy się jak łyse konie, ale to raczej byłby związek z rozsądku, bo ma kupiony dom w Irlandii dobra pracę i tak dalej, a ja ją już tylko lubię i to jedyna osoba której ufam w 100%
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy

"Ludzie często sie oburzają na nazywanie PISu prawicą, bo chcą by używać podziału lewo/prawo po osi gospodarczej, ale same partie polityczne ciągną do siebie po linii obyczajowej.
KO jest gospodarczo dużo bardziej libkowe niż PIS, więc czemu Konfa mizia się z PIS a nie z KO? Bo bozia, bo aborcja, bo geje.
Partie polityczne same stawiają kwestie obyczajowe na pierwszym miejscu, też te partie które uwielbiają p13rd0I*ć że to temat zastępczy. To jest dla nich "temat zastępczy" tylko jak wiedzą, że ludzie są w jakiejś kwestii przeciwko nim i im to psuje wyniki, ale jak trzeba głęboko w serduszku poszukać, do jakiej partii im najbliżej to jednak właśnie kierują się tymi kwestiami "zastępczymi".
Trudno żeby ludzie używali innej osi politycznej, skoro sami politycy ostatecznie postawieni przed wyborem ignorują gospodarkę, a kierują się bozią"
#polityka #konfederacja #konfedepis #pis #bekazkonfederacji #mentzen #tematzastepczy
źródło: w-polsce-obozy-polityczne-ci%C4%85gn%C4%85-do-siebie-po-linii-v0-ajh1uueos92f1
Pobierz