Wpis z mikrobloga

@jabbababba: jak jutro tematu nie będzie grzał sztab Trzaskowskiego, to chyba faktycznie chcą przegrać te wybory. Obrażanie mundurowych i wyzywanie ich od ruskich, to prawie poziom rozjechania ciężarnej zakonnicy na pasach. A widać, że temat mocny, bo już leci damage control na pisowskich portalach ()
makaronzjajkiem - @jabbababba: jak jutro tematu nie będzie grzał sztab Trzaskowskiego...

źródło: IMG_5587

Pobierz
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: wpisz w google “Nawrocki” i zobacz co o nim piszą za bzdury
Takie coś działa jak odwrócona psychologia, budzi w ludziach współczucie i wymyślanie bzdur jak Budka mówi że był alfonsem, obrażanie go, wymyślanie ze kradł kanapki i jest złodziejem daje odwrotny efekt niż zamierzony

Ale jeszcze jedno, afera mieszkaniowa ? Nie śledziłem aż tak dokładnie, chodzi o czyszczenie kamienic ? Aferę reprywatyzacyjną ? Gronkiewicz-Waltz? Czy coś przegapiłem ?
  • Odpowiedz
@dominacja_genetyczna:

porównujecie pomoc człowiekowi z problemami (P.Jerzemu)

Taka pomoc, że lichwiarz nie wiedział gdzie Pan Jerzy przebywa od miesięcy, a dziennikarze ogarnęli to w jeden dzień.
Taka pomoc, że sam ze sobą podpisał umowę sprzedaży.
Taka pomoc, że właściwie 5 razy zmieniał zdanie o tej pomocy, bo każdy kolejny fakt gruzował jego
  • Odpowiedz
@dominacja_genetyczna: ty a wpisz w Google, Kwiatkowski i Wielki Bu. Gangster myslal ze uciszy senatora, ze zmusi go sadownie nie mowic o Nawrockim przez rok, ciekawy zbieg okoliczności. A inna sprawa, to ludzie z twojego otoczenia, naprawdę musza miec mały poziom IQ lub z samodzielnym mysleniem im nie po drodze. Słysząc tłumaczenia batyra, i wszystkich pisowców i jak to sie wszystko wyklucza ty dalej będziesz udawał ze to wszystko pomówienia
  • Odpowiedz
Powiedz mi czy Baska startowala w wyborach prezydenckich? Jak dobrze pamiętam to większość społeczeństwa po niej wtedy cisnelo. Przede wszystkim zajebiscie slaby fikolek, idz poćwiczyć z nawrockim moze rozumu przybędzie
  • Odpowiedz
@XanderPLXE: Chętnie poczytałbym jakieś artykuły, albo historie na ten temat. Słyszałem, że już za prezydentury Lecha Kaczyńskiego w Warszawie leciały podobne akcje, ale jakoś nie mogę się do tego dokopać, a Trzaskowski w czasie prezydentury Hanny Gronkiewicz za wiele nie robił.
Masz może coś pod ręką? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz