Wpis z mikrobloga

@Limpek: Biejat nie jest skrajna, na pewno nie w porównaniu do komucha Zandberga. Patrząc na grupy wiekowe wyborców czy Adriana czy Grzegorza mówimy o młodych nierozumiejących nic jeszcze ludziach. Za kilka lat te % wyparują i przejdą bliżej centrum.
  • Odpowiedz
@Limpek: Braun kupił emerytów świętojebliwością, a za tym jego potokiem słów wynika wczesny LPR. Dlaczego jego rodzice mieszkają w Stanach? Dlaczego cała konfederacja ma jakieś takie niepolskie nazwiska?
  • Odpowiedz
  • 0
@pyra_wykop: Ja się nie dziwie że ludzie mają dośc po i pisu no ale szanujmy się dla mnie Braun i Biejat budowali swoją kampanię na szczuciu na największych przeciwników takie pis i po bis tylko bardziej skrajne pod płaszczykiem mówienia w taki sposób by dobrze ugryźć swoją grupę docelową
  • Odpowiedz
@Limpek: Biejatowa zdradziła Razemków a na tle innych kobiet w polityce wykazuje jeszcze jakieś zdolności intelektualne czyt. zna więcej słów niż kobieta, aborcja, demokracja. Prędzej Zandberg może mieć tendencje antysystemowe i radykalizujące. O ile starzy wybierają to co znają czyli PO i PIS tak młodych ciągnie w kierunku skrajności jak Konfunia i Together Forever. Bardziej niż Mentzen przeraża mnie Braun ponieważ Mentzen jeszcze może się wydawać jako śmieszek z tiktoka
  • Odpowiedz
@Limpek: taki mamy "popis", że od 10 lat jest pisowski prezydent, a równolegle mieliśmy 8 lat jedynowładztwa Kaczyńskiego. niestety mamy monopol dziadka z Żoliborza i nikr z tym nic nie chce zrobić
  • Odpowiedz