Aktywne Wpisy
tomilipin +1000
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +95
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

czyli Majtczak jednak niewinny, a do tego jest ofiarą 3 osobowej rodziny która spłoneła żywcem na 3 pasmowej autostradzie..
#sebastianmajtczak #majtczak #prawo #wypadek #polskiedrogi
Ciekawsze jest to co opowiedział procesie jego ścigania i częściowo ma rację że uciekł
Jakie znaczenie dla tego, kto jest winny wypadku, mają jego następstwa? Czy gdyby ta rodzina przeżyła, to oceniałbyś tę kwestię odmiennie?
I nie, nie bronię tu pana M., a jeżeli wydaje Ci się, że jest inaczej, to spróbuj przeczytać to co napisałem jeszcze raz.
@D00D00: Aha, tylko że nikt nie ma wątpliwości, że jechał za szybko, wiec po co wciska kit że jechał 170km/h? Tyle to ja jeżdżę i niemożliwe jest spowodowanie takiego wypadku przy tak niskiej prędkości
Nie zrozumiałeś pytania. @matthewonthego podkreśla, że rodzina spłonęła żywcem. Czy to ma znaczenie dla oceny, czy to oni (kierujący ich samochodem) spowodował wypadek, czy też może spowodował go pan M.?
@cwlmod: P-------a drogowa, boi się przycisnąć 3 stówy na autostradzie. Nie wyjeżdżaj jeśli się boisz i nie potrafisz jechać bezpiecznie powyżej 200, zostaw drogi tym, którzy umieją jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ
Ale z tego zdania nie wynika, że jest winny bo spłonęli. Ja np też jestem niewinny, a do tego lubię ziemniaki z mizerią. Czy z tego wynika że ziemniaki z mizerią dowodzą mojej niewinnosci? Nie bardzo