Wpis z mikrobloga

@andrzej_sk: Dzisiaj andrzej_sk nie wie, czy ciepło czy zimno, a za tydzień pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że za miesiąc obudzisz się pan w trzeciej rzeszy
  • Odpowiedz
@andrzej_sk: pisowcy też chcą wprowadzić dopłaty + mają już na koncie bk2% skutecznie wprowadzony + są większymi szkodnikami z zapędami totalitarnymi. Czy możesz wyjaśnić mi Twoja logikę, bo może czegoś nie rozumiem i mnie przekonasz do swojego wyboru.
  • Odpowiedz
@andrzej_sk: @wredny_bombelek wole nic nie robienie platformy i spokojne rządy po których wiem czego się spodziewać niż rządy zorganizowanej grupy przestępczej, której każde afery były "zapominane" bo prawie codziennie pojawiały się nowe: afery pokroju handlowania wizami i zalania polski cudzoziemcami, podsłuchiwania opozycji, 70mln na wybory które się nie odbyły, sprzedaży lotosu za grosze, zrobienie z tvp tuby propagandowej na wzór korei połnocnej, drmatyczna dyplomacja zagraniczna czy przede wszystkim rozpieprzanie
  • Odpowiedz
@wredny_bombelek: ale co chcesz? Tanich populizmow i łatwych haselek?
Zaleta po jest ich wybredny elektorat, który partii pilunuje.
Do tego w tych czasach polityka zagraniczna Tuska, Sikorskiego i być może Trzaskowskiego to skarb. To zespawanie polski z Europa zachodnią na zawsze - do tego stopnia, że atak na Polskę będzie się równał drugiej wojnie światowej, a nie tak jak w przypadku Ukrainy.

Dwa, naprawia sądownictwo po PiSie. Bodnar ma
  • Odpowiedz
@andrzej_sk: Jak PiS wróci do władzy, to zrobią to wszystko co napisałeś w ciągu jednej nocy, a prezydent podpisze nawet o 4 nad ranem jak prezes tak rozkaże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz