Aktywne Wpisy

Itslilianka +585
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz
powsinogaszszlaja +121
źródło: Znów rok na plus
Pobierz

Dobry,
Takie tam standardowe poranisko na Morzu Czarnym. Niecałe dwie doby przelotu do Batumi. Opalać się niestety nie za bardzo jest gdzie, bo cała rufa uwalona sadzą, a na dziób nie chce mi się dygać. Zaraz w sumie rzucę okiem, czy w łodzi ratowniczej nie uwić sobie solowego gniazdka słonecznej, czarnomorskiej miłości. Za półtora miesiąca zejście, a człowiek praktycznie nieopalony, sakreble kurza twarz...
Pogody ducha życzę, dużo sympatii, dużo życzliwości żeby Was spotkało, i przyjaźni szczerej. Zadzwońcie do Babci, do Dziadka, przejdźcie się na groby bliskich, nakarmcie bezpańskiego kota. Takie rzeczy.
Dobranoc. Lofciam mocno. Jutro wrzucę, spróbuję przynajmniej, Krainę Tysiąca Wysp wrzucić, większa galeria z Wielkich Jezior USA/Kanada
źródło: IMG-20250521-054847
PobierzByle do brzegu ;)