Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +41
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Moje życie zmieniło się ostatnio na lepsze jak dowiedziałem się, że mogę rozgotować ryż tzn. gotować go tak długo (~30min, dolewając też wody) że zrobi się z niego papka, a sam ryż napuchnie kilkukrotnie. Do tej pory wolałem ziemniaki kosztem ryżu, bo były więsze porcje i bardziej zapychały, ale teraz dzięki tej nowej metodzie gotowania mam cały talerz ryżu tylko z 50gram ryżu. Najlepszy jest do rozgotowywania ryż biały, a jeszcze lepsze jego odmiany krótkoziarniste (ale one są droższe i ciężej dostępne).
Jak ja kocham postęp.
#silownia #dieta #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
1. "Gramów", nie "gram".
2. Nie zapomnij wypić wody po gotowaniu - ma najwięcej mikroelementów.
3. Rozgotowany ryż to więcej kalorii - czysta oszczędność!
4. Nie wiem czemu odpisuję na bejta.
Ale weźcie pod uwagę że odpisujemy w wątku w którym gość zapycha się rozgotowanym ryżem ubitym na papkę, a nie recenzujemy artykuł naukowy.
Wszystkie badania które podałem odnoszą się do tematu.
Ty za to jako badanie podajesz "dużo czytałem"
Idź się reklamować gdzie indziej biedaku.
I właśnie z badań wynika że jest ciekawa, ale nieistotna.