Aktywne Wpisy

annlupin +18
wino sb pije słucham muzyczek a spanko miało być nom

Turbullah +4
#kiszak #bekazludologuff #arkadikuss
Kiedy za bardzo wjedzie Arek i Kiszak z domieszką zakładu psychiatrycznego
Kiedy za bardzo wjedzie Arek i Kiszak z domieszką zakładu psychiatrycznego

źródło: image
PobierzZ jakiegos powodu spadalo i to w zasadzie robilo juz kolejne podejscie do przebicia punktu oporu. Wiec naturalne bylo zaczepic sie jakims malym kawalkiem i dobierac. A ze o 15.30 komus zacial sie guzik buy i jak widac jest nadal wcisniety na daxie i wszystkich 4 glownych us to co zrobic?
Nie ma powodu dla ktorego mialoby rosnac
@nie-ma-letko: Czasem coś zapowiada, a czasem nie zapowiada. Jak zostaniesz złapany z pozycją po złej stronie, to możesz szukać powodów i uzasadnień dla swoich racji, dosypywać do depo lub po prostu zamknąć pozycję na stracie.
@Kameleon021
To jest na ATH, więc nie ma klasycznych oporów. W ubiegłą niedzielę zakładałem, że jak pociągnie się ruch po luce, to do ~24600, jednak nie
@DJ007: i dokladnie tego samego sobie zycze :). Z tym ze najpierw w dol a potem niech sobie rosnie, whatever. Ogolnie to zakladam ze moze wystrzelic w kosmos i nie tylko dax ale wszystkie USy tez bo jak chiny poluzuja stopki i dadza wieksza wolnsc w inwestiowaniu poza krajem to oczywiste jest ze gdzies beda musieli wydac te biliony. Wiec gielda tez na
Nie zrozum mnie zle - ja nie oceniam "ciebie" czy "twoich
@nie-ma-letko: Ja nie liczę, że giełda będzie przewidywalna, ale na to, że gdy uda mi się trafić, to zarobię, a gdy się nie uda trafić to stracę mniej, niż zarobiłem.