Aktywne Wpisy

Wodowy11 +196
źródło: 1000318578
Pobierz
Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty
#battlefield #gry #nostalgia
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierz

źródło: temp_file6566433216159568221
Pobierz@MistrzCietejRiposty: Ale co on takiego zrobił? Kutasa pokazał? O czymś nie wiem? Może mnie ominęło.
Pamiętam ze strony Nemo tylko jakiś mało mnie poruszający (a chyba zamiar był odwrotny), przeaktorzony występ, a tu wszędzie jakieś oburzenie i nie wiem o co kaman. Nie odstawało to od średniej eurowizyjnej.
Nie zrozum mnie źle, ten występ ani mnie nie oburzył ani zszokował po prostu zniesmaczył, zapewne tak jak zdecydowaną większość. Uważam że takie wydarzenie nie powinno wywoływać u widzów dyskomfortu.
Nawet ten pierwszy jego występ gdzie sobie stał w jakiejś sukni królowej był
@MistrzCietejRiposty: Nadal nie wiem co tu jest aż takiego zniesmaczającego, żeby aż tak przeżywać. W całym konkursie było tyle słabych występów, że ten nie zwrócił mojej większej uwagi, bo się wkomponował w całość. Liczyłam jedynie na coś ciekawszego, rozumiem że Nemo musiał wystąpić po wygrał i tyle. Myślę, że ludzie oglądający Eurowizję, którzy doczekali do tego momentu byli raczej przygotowani na ten