Aktywne Wpisy

d4wid +147
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

@100piwdlapiotsza: Jak na razie to największy najazd kolorowych był za pisu, zielony ład to był świetny pomysł Wojciechowskiego z pisu, a Nawrocki to gwarancja klękania przed Trumpem, Vancem itd. Coś pominąłem?
źródło: IMG_6347
Pobierz2 lata się pocierpi ale pisu już nie będzie, a po poleci
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kuklak: no właśnie. Jako wyborca obecnego rządu oczekiwałem już kilkunastu pisowców z oskarżeniem. Podobno dowody były oczywiste, a jedyne co potrafili zrobić to dać uciec Romanowskiemu na Węgry, a i Matecki biega na wolności po chwili w areszcie.
@Kuklak: areszt to środek zapobiegawczy. Romanowski pokazał, że byłby to zasadny środek na pisowców.
Niestety, ale obecny rząd sam jest sobie winny. Myśleli, że prawackie głąby i ich elektorat to to samo. No i klops. Nie wiem jak zmotywują wyborców ¯\(ツ)/¯
@kobiaszu: cywilnych i gospodarczych, w karnych nie było wzrostu
@kobiaszu: no i to jest podstawowa różnica - PiS wszystko pokazuje jako swój sukces i pompuje swoją propagandę 24/7, a o działaniach obecnego rządu musisz szukać informacji. Jeżeli oni przegrają te wybory i potem parlamentarne, to wyłącznie dlatego, że się nie komunikują z ludźmi. Nawet jeśli robią dobrą robotę, to mało kto o tym wie.
@100piwdlapiotsza: ale przecież to domena pisu