Wpis z mikrobloga

Ech, wyniki mnie zawiodły.
1. Tak, głosowałam na Hołownię i liczyłam, że będzie mieć ponad 5% xD może w latepollach minął Zandberga, ale nadal nie 5%
2. Braun i 6% to jest kpina z godności i rozumu człowieka - gościu ma 5 haseł na krzyż, tylko szczuje między ludźmi i to, że to daje mu efekt, jest straszne. Choć znam wielu, co głosowało na niego dla beki bo hehe gaśnica, no ale. Panie Hołownia, ucz się. Zamiast kandydować z pomysłem ograniczenia smartfonów w szkołach, podpartym badaniami, lepiej wymyślić problem i pitolić jakieś emocjonalne hasło w stylu "stop biciu dzieci", wszedzie rozpropagowywać zdjęcia bitych dzieci, każdemu kontrkandydatowi wyrzucać, że nie wystarczajaco sprzeciwia się biciu dzieci, żeby ludziom się utrwaliło - głosujesz na kogoś innego to jesteś za biciem dzieci. Bo dokładnie tak samo działają prawaki ze straszeniem migrantami itd. Emocje, tylko emocje i manipulacje.
3. popis 90% wśród 60+ - wybór między zastepcą Tuska a decyzją Kaczyńskiego. To komentuje się samo.

Cóż, trzeba zacisnąć zęby i zagłosować przeciwko decyzji Kaczyńskiego.

#polityka #mimowszystkotrzaskowski #bylenienawrocki #jestemprzeciwdecyzjiprezesa
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach