Aktywne Wpisy

anoysath +2796
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +207
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz

Nie mam do was pretensji po 5 lat temu mieliście około 13-14lat i możecie o tym nie pamiętać
4 podpunkt dla niecierpliwych klik
#wybory #lewica #zandberg #polityka
źródło: 98f60df97f8287b420a60c3dfb4bd306abc72cc36f5b54cf3f83dfd864740519,w800
Pobierz@opk20: Strasznie dobry to musi być kandydat, skoro ciągle tylko tego fejka próbujecie przeciw niemu forsować.
Nie mamy też po 12 lat, aby się dziwić, że generalnie ktoś w Polsce musi płacić podatki i najlepiej, aby to byli ci bogatsi, niż biedniejsi.
Szczegóły propozycji podatkowych Partii Razem
Partia Razem rzeczywiście postulowała wprowadzenie progresywnej skali podatkowej, ale stawka 33% dotyczyła wyłącznie dochodów powyżej określonego progu, a nie całości dochodu od poziomu 3600 zł netto.
Według programu Partii Razem proponowano następującą
No wszystko wygląda ok. Co z tego co napisałeś jest nie tak, żebym przestał głosować na lewicę?
Ale wykopki plusują.
źródło: 2m59ch
Pobierz@opk20: Teraz płacisz więcej xd
@damienbudzik: no to nieaktualny kalkulator, a 10 lat to dla niego za mało by zaktualizować postulaty, dajmy mu jeszcze kolejne 10 xD
@BreathDeath: ok, to znajdź mi aktualne wyliczenia podatkowe Razemków na rok 2025 dla UoP, 10k brutto
Większy podatek od zawrotnej kwoty 4600 PLN która już wtedy wystarczyła co najwyżej na życie na niskim poziomie. XD
Dlatego Zojdberg nigdy do niczego nie dojdzie, bo jego elektoratem są ludzie bez żadnego talentu i ambicji, a on jeszcze mówi im, że do końca życia będą żarli najtańszą wędlinę z Biedry i tani, wczorajszy chleb, więc on im obniży podatki, a
@Pompejusz: to zapłać xd
sprzed 10
Komentarz usunięty przez moderatora