Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +109
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie byłoby takiego oburzenia gdyby to ochłodzenie trwało np. dzień lub 2 dni, ale to ciągnie się przez ponad połowę miesiąca, i z ledwością widać poprawę po 20 maja, ale tylko na 3 dni, i potem znów temperatury rzędu 15-16℃. Mam już dość tego "Majrca".
Co o tym sądzicie, czy macie takie zdanie jak ja? Zepsuło to mi tylko plany, a że mam urlop z pracy to nie mogę korzystać w pełni z urlopu. W tamtym roku w tym czasie to było wręcz lato, a w tym roku powtórka z początku marca.
A na koniec piosenka pasująca do tej parszywej pogody
A waszym zdaniem jaka temperatura powinna być w maju?
@pasta_alla_carbonara: ten maj wypadnie termicznie jak 5 lat temu
@sztach: raczej jak 4 lata temu. Pamiętam że w roku 2021, drugim roku pandemi Koronawirusa właśnie było wyjątkowo zimno i cały ten rok był zimny, i zjeßany (może z wyjątkiem końcówki czerwca i lipca), i do tego krótkie lato bo w drugiej połowie sierpnia była jesień. No termicznie to maj 2021 i 2025 wypadają podobnie