Aktywne Wpisy

yourgrandma +104
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
jestem_pingwinem +356
Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。)
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
Pobierz

#mcdonalds #inflacja #polska #ceny #fastfood #gotowanie
źródło: image_picker_CEBA48CC-A840-4F3A-AC4E-347D93E51DDA-47429-0000055C1D64C16A
PobierzByłem przekonany, że tam jest mięso 4:1, czyli to co w royalu, tylko bułka większa. I ta obserwacja na podstawie nie wspomnień sprzed tych 15 lat tylko kanapek w niemczech, czechach czy na litwie, bo jak tylko tam jestem to biorę big tasty xd
Tu jakieś źródło na wiki znalazłem z potwierdzeniem moich słów: https://en.wikipedia.org/wiki/Big_N%27_Tasty
@Vadzior: kiedyś wiesiek miał 2 mięsa tak jak bigmac, potem weszło 4:1 (czyli to to samo co w royalu)
Big Tast na 99,9% miało 3:1 (moze kiedyś odszukam stare wydruki - to będę mógł potwierdzić
Pamiętam też tortillę z mięsem 10:1, ale szybko wyszła z menu.
Tak samo jak kanapka z rybą.
Bigtasty może jako kanapka sezonowa była robiona według jakiś specjalnych zasad, nie przeczę, zdarza się.
Z tortilli pamiętam zaraz po wprowadzeniu oferty śniadaniowej to była taka z wieprzowiną, była
@Vadzior: Ta co ja kojarzę to zwykła tortilla - przed modą/erą wrpaów.
po tych ciężkich refleksjach i narzekaniach...
KTO JEST GŁUPSZY: TY CZY mcdonalds?