Aktywne Wpisy

PachneImbirem +177
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adrninistrator +121
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
źródło: FB_IMG_1773852855744
PobierzCzy obowiązek ustąpienia pierwszeństwa pieszym na pasach to dobra zmiana?
- Tak 75.2% (480)
- Nie 24.8% (158)

Cześć Mirki,
Jak wygląda sprawa wykorzystywania PPK w kwestii wkładu własnego, ktoś może korzystał z tej opcji?
Wiem, że jest taka opcja, ale jak to wygląda w praktyce tzn. czy wszystkie banki to akceptują bez żadnego stękania czy np. żadne i czasami się trafi wyjątek, czy trzeba spełnić jakieś kryteria?
Poza tym czy bank gdzie jest rachunek PPK nie robi żadnych problemów z przekazaniem tego i "oddawania" z powrotem?
Pytania pewnie głupie, ale znając nasze realia pewnie z tych pieniędzy nie da się skorzystać?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #ppk
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Pora skorzystać z komunizmu i poszukać kredytu zakładowego z firmy na PPK + 1 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer