sąsiada wnuk przyjechał z pewnego zachodniego kraju i drugie zdanie w rozmowie to było narzekanie na imigrantów tam nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
@vieniasn: taka anegdota. Znajomy Irlandczyk żyje w Holandii i na dziewczynę czarna Amerykanke. I ona się zawsze nie może nadziwic, że to jedyne miejsce gdzie o niej jako o czarnej mówią lepiej niż o białych Polakach :)
@JonaszSynGrazyny: zdradzę ci sekret, Holendrzy czy angli czy zawsze będą przy tobie mówić że jesteś super. A to że jest kobieta oraz jej uroda też mogą mieć znaczenie ale…Polacy najgorsi hehehe ja prdle
@joekey: ty ją sam jestem na obczyźnie w Irlandii. I tu mamy jedną z lepszych opinii. Natomiast jaką mamy w Holandii to wiem nie tylko z jej opowieści. Natomiast zaznaczyłem też, że anegdota. Ale nie zmienia to faktu, że Pato polskie bardzo tam. Więc czytaj ze zrozumieniem
@joekey: haha, dla Holendrów/Niemców/Austriaków czy kogo tam chcesz z Europy zachodniej jesteś takim samym robakiem jak jakiś Johny z Afryki. Pogódź się z tym.
@vieniasn: typowy wykopek który cieszy się że Niemcy chcą w---------ć migrantów a zapomina że Polacy w Niemczech też są migrantami a przez narodowców z AfD są uważani za podgatunek XD
@vieniasn czyli widocznie potrzebujesz jeszcze czasu aby zrozumieć że jest ogromna różnica między polskimi imigrantem który pracuje jest spokojny od imigranta z Afryki z IQ 80 który tylko umie trzymać w ręku maczetę i wszystko niszczyć ale spokojnie dorośniesz do tego
@vieniasn czyli widocznie potrzebujesz jeszcze czasu aby zrozumieć że jest ogromna różnica między polskimi imigrantem który pracuje jest spokojny od imigranta z Afryki z IQ 80 który tylko umie trzymać w ręku maczetę i wszystko niszczyć ale spokojnie dorośniesz do tego
Zbytnio tych niespokojnych Afrykańczyków nie ma, za to są agresywni Polacy. Jak jesteś ze wschodniej Europy to jesteś ze wschodniej Europy.
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
już któryś raz się spotykam z narzekaniem imigranta na imigrantów
Holendrzy Polaków też nie chcą u siebie XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Zbytnio tych niespokojnych Afrykańczyków nie ma, za to są agresywni Polacy. Jak jesteś ze wschodniej Europy to jesteś ze wschodniej Europy.