Wpis z mikrobloga

sąsiada wnuk przyjechał z pewnego zachodniego kraju i drugie zdanie w rozmowie to było narzekanie na imigrantów tam
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JonaszSynGrazyny: zdradzę ci sekret, Holendrzy czy angli czy zawsze będą przy tobie mówić że jesteś super. A to że jest kobieta oraz jej uroda też mogą mieć znaczenie ale…Polacy najgorsi hehehe ja prdle
  • Odpowiedz
@joekey: ty ją sam jestem na obczyźnie w Irlandii. I tu mamy jedną z lepszych opinii. Natomiast jaką mamy w Holandii to wiem nie tylko z jej opowieści. Natomiast zaznaczyłem też, że anegdota. Ale nie zmienia to faktu, że Pato polskie bardzo tam. Więc czytaj ze zrozumieniem
  • Odpowiedz
@vieniasn: typowy wykopek który cieszy się że Niemcy chcą w---------ć migrantów a zapomina że Polacy w Niemczech też są migrantami a przez narodowców z AfD są uważani za podgatunek XD
  • Odpowiedz
  • 7
@vieniasn czyli widocznie potrzebujesz jeszcze czasu aby zrozumieć że jest ogromna różnica między polskimi imigrantem który pracuje jest spokojny od imigranta z Afryki z IQ 80 który tylko umie trzymać w ręku maczetę i wszystko niszczyć ale spokojnie dorośniesz do tego
  • Odpowiedz
@Schyzu

@vieniasn czyli widocznie potrzebujesz jeszcze czasu aby zrozumieć że jest ogromna różnica między polskimi imigrantem który pracuje jest spokojny od imigranta z Afryki z IQ 80 który tylko umie trzymać w ręku maczetę i wszystko niszczyć ale spokojnie dorośniesz do tego

Zbytnio tych niespokojnych Afrykańczyków nie ma, za to są agresywni Polacy. Jak jesteś ze wschodniej Europy to jesteś ze wschodniej Europy.
  • Odpowiedz