Aktywne Wpisy

Zbudujmy idealnego kierowcę F1. Po zebraniu propozycji cech poproszę czat LPG o stworzenie wizualizacji.
Zaczynam:
Szczęka jak u Coultharda
#f1
Zaczynam:
Szczęka jak u Coultharda
#f1

Citizen_Kane +1
Za parę dni mam ślub, a dopiero teraz przeszedłem burzę z płaczem u mojej szarej myszki katoliczki, że mi najbliżej do agnostyka i co ja mam księdzu powiedzieć u spowiedzi przed ślubem (?).
Znała moje podejście do wiary katolickiej (raczej akościelny, niż antykościelny), a teraz mam dylemat jak załatwić papier ze spowiedzi.
Znała moje podejście do wiary katolickiej (raczej akościelny, niż antykościelny), a teraz mam dylemat jak załatwić papier ze spowiedzi.
Co powiedzieć księdzu/ojcu przy obowiązkowej spowiedzi przed ślubem?
- Skłamać - kilka grzechów i elo 42.4% (14)
- Nie widzę sensu spowiedzi, może Bóg jest, może nie 18.2% (6)
- Filozofować z księdzem 15.2% (5)
- Powiedzieć grzechy i wyspowiadać się jak należy 24.2% (8)

nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
@vieniasn: boże jak śmiesznie, kolega chcąc prowadzić normalne życie z lepszymi zarobkami ma zakaz narzekania na bandyckich imigrantów bo on jest też imigrantem
@vieniasn: Twój sąsiad jest z Afryki czy inny muzułman? :)
źródło: image
Pobierzhttps://streamable.com/70pepz
źródło: F4ds9o-XAAAJP1k
Pobierztego już dawno nie było XD
@JonaszSynGrazyny: Sorry bardzo, ale jeżeli tak piszesz to często będziesz niezrozumiany.
Już nie mówiąc o tym, że w ramach UE to już żadna imigracja, tylko migracja. Tak jak ludzie np. migrują z Warszawy do Gdańska.
@Desire22: dlaczego w takim razie na wykresie przestępstw na 100k obywateli nie ma wzrostu po 2007 jak Polska weszła do strefy Schengen, za to jest gwałtowny wzrost po 2014 jak zaczął się kryzys migracyjny?
źródło: Screenshot_2025-05-16-19-56-00-582_com.android.chrome
Pobierzźródło: Screenshot_2025-05-16-19-59-28-165_com.android.chrome
Pobierz