Wpis z mikrobloga

sąsiada wnuk przyjechał z pewnego zachodniego kraju i drugie zdanie w rozmowie to było narzekanie na imigrantów tam
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

narzekanie na imigrantów tam

nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest

@vieniasn: boże jak śmiesznie, kolega chcąc prowadzić normalne życie z lepszymi zarobkami ma zakaz narzekania na bandyckich imigrantów bo on jest też imigrantem
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: sądząc po kulturze wypowiedzi to się nie dziwię.:.. @pozdroxxx666 no niestety ja się z tym nie godzę jeśli godzisz się na gorsze traktowanie to tak będziesz traktowany i za takiego będziesz uchodził. Równasz do gowna to już twoja sprawa ja mam inne aspiracje
  • Odpowiedz
@vieniasn: jakoś wątpię że ten "sąsiada wnuk" istnieje, bo mam cię wymownie naznaczonego jako bota politycznego (albo farmazoniarza, jeden uj), a że nie tagujesz wysrywów bo i tak mam to w gorących...to paszli na czarną
anomalia_ - @vieniasn: jakoś wątpię że ten "sąsiada wnuk" istnieje, bo mam cię wymown...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Natomiast zaznaczyłem też, że anegdota.

Ale nie zmienia to faktu, że Pato polskie bardzo tam.

Więc czytaj ze zrozumieniem

@JonaszSynGrazyny: Sorry bardzo, ale jeżeli tak piszesz to często będziesz niezrozumiany.
  • Odpowiedz
@vieniasn: Nie mam serca Ci powiedzieć, że na 100% chodziło mu o NIELEGALNYCH imigrantów. Podczas, gdy on jest LEGALNYM.

Już nie mówiąc o tym, że w ramach UE to już żadna imigracja, tylko migracja. Tak jak ludzie np. migrują z Warszawy do Gdańska.
  • Odpowiedz