Aktywne Wpisy

Pitek12 +130
#nieruchomosci #wroclaw
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan

źródło: temp_file3049788308106254054
Pobierz
phaxi +51
Wyjazd na wakacje do Chorwacji autokarem wypełnionym po brzegi ludźmi.15h jazdy z Wrocławia do Splitu bo trzeba doliczyć przerwy na kanapki kawe i kupy dla wczasowiczuw.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.

Konfitura nagrał materiał, a ja podzieliłem się z Wami swoim oburzeniem i skargą jaką złożyłem. Polska #policja oczywiście wykazała się profesjonalizmem i wezwała mnie o przedstawienie zgody Pana Konfitury o działanie w jego imieniu. Czy tak mogą? Jak się domyślacie jest tak samo jak z wiedzą tego pseudopolicjanta z filmu.... W poście przesyłam Wam odpowiedź policji, a w załączeniu tekst mojej odpowiedzi. Dalej kręcimy małysza.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
Jak ktoś może zawołać te 1900 osób xD to byłbym wdzięczny :)
#policja
źródło: pismo I-III-3428-3382-25 z dnia 13.05.2025 r. + pouczenie RODO
Pobierzźródło: Zrzut ekranu (216)
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Kazali w---------ć i nie zawracać gitary jakimś interesem publicznym.