Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +825
Za kilkadziesiΔ
t minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 zΕotych. TYSIΔC CZTERYSTA ZΕOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjΕcia z gabinetu z receptΔ
na jakiΕ lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojΔcie wstyd? Mi byΕoby zwyczajnie wstyd robiΔ taki skok na kasΔ chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojΔcie wstyd? Mi byΕoby zwyczajnie wstyd robiΔ taki skok na kasΔ chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
ΕΊrΓ³dΕo: gastrolog
Pobierz
derek25 +108
Zwracam siΔ do wΕaΕcicieli kanaΕΓ³w Konfitura i Samochodoza byΔ moΕΌe przeglΔ
dajΔ
ten tag.
OgΓ³lnie szanuje waszΔ aktywnoΕΔ, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi siΔ to co zrobiliΕcie w sprawie zajΕcia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginajΔ to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszΔdzie gdzie siΔ da a jak wy przegiΔliΕcie to oczywiΕcie nie ma ΕΌadnego filmu bo kierowca byΕ starszy i sprawa zostaΕa rozwiΔ zana
OgΓ³lnie szanuje waszΔ aktywnoΕΔ, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi siΔ to co zrobiliΕcie w sprawie zajΕcia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginajΔ to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszΔdzie gdzie siΔ da a jak wy przegiΔliΕcie to oczywiΕcie nie ma ΕΌadnego filmu bo kierowca byΕ starszy i sprawa zostaΕa rozwiΔ zana
ΕΊrΓ³dΕo: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz

In Poor Bunny, youβll hop through crazy levels filled with traps and tasty treats. Itβs fast, fun, and a little chaotic β just the way a bunny game should be!
#gamedev #game