Wpis z mikrobloga

#sztucznainteligencja #programowanie #ai macie jakieś dobre materiały do polecenia o tym czym są te agenty AI i jak je tworzyć? najlepiej z przykladami? bo na polskim yt widze tylko AI devs albo inne ai army gdzie jest więcej lania wody niż pokazania czegokolwiek albo jakies pipeliny do make czy n8n które sprawdzają maile i dodają do nich kolorki. No i oczywiście wszystko nastawione pod sprzedaż kursów. Widziałem nawet że aniserowicz znowu ponad milion zarobił na ludziach którzy kupili kurs o AI którego jeszcze nie ma
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirasKo-Kalwario: No bo aktualnie to jest tylko biznes, ale biznes na sprzedawaniu szkoleń i tworzenia FOMO, że nie potrafisz używać AI. Na polskim nie znalazłem konkretnych ludzi, którzy faktycznie pokazują wiedzę poza takimi podstawami. Szukaj na anglojęzycznych kanałach.
  • Odpowiedz
@kolekcjoner_szekli: dzięki czegoś takiego szukałem,
@BigDaddyy no to jasna sprawa na polskim yt to te agenty to są robione głównie przez ludzi od nocode i uczą tylko tego żeby w jakims n8n zrobić sobie workflow do transkrypcji nagrań albo coś a tu jest dużo większy potencjał, pewnie nawet jacyś ludzie którzy się nie przebijają robią dobre materiały ale są zagłuszani przez marketingowy bełkot naganiający na kursy
  • Odpowiedz