Wpis z mikrobloga

@Bujak: Jak ja sie ciesze, ze Stanowski wystartowal w tych wyborach. Oni zawsze robili z tego jakos wielce powazna sprawe, tymczasem Stanowski wyklada stragan, atakuje prowadzaca, zbiera kase na chorego dzieciaka, mowi czasem z sensem, a czasem losowe p------y. Obnizyl range tych wyborow i pokazal, ze to po prostu cyrk, a kandydaci sami nie wierza w swoje obietnice. Dla sztabow wyborczych Stanowski jest jak czarny labedz, na pewno musieli uwzgledniac
  • Odpowiedz
@bord0 głównym plusem to jest to, że Stanowski stracił resztki wiarygodności jako komentator polityki, bo cała Polska wie, że siedzi w rowie PISu.
  • Odpowiedz
@bord0: stanowski g---o pokazał xd Jest szkodnikiem, który zamiast promować odcyrkowienie polityki to jeszcze ciągnie ją w dół pod śmieszna wymówka, tak jakby ludzie nie widzieli wcześniej tego cyrku i nie pałali nienawiścią do polityków xD
Do tego udając takiego chaotic neutral wspiera po cichu jedna że stron.
Efekt jego działań to nie żadne pokazywanie patologii, bo każdy już je widział, tylko ich pogłębienie
  • Odpowiedz
@szybki_zuk dokładnie, przecież to co o--------a Stanowski jest jak w żarcie: społeczeństwo upada - wszędzie wokół patologia, obsrane ściany, na podłogach puszki po harnasiu, a jeszcze nie wyszedłem z chaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgłupsze akcje w kampanii i debatach wyszły od niego, na przykład tracenie czasu antenowego na idiotyczne pytania, a potem marudzenie, że na debatach jest mało czasu na wypowiedzi.
  • Odpowiedz
głównym plusem to jest to, że Stanowski stracił resztki wiarygodności jako komentator polityki, bo cała Polska wie, że siedzi w rowie PISu.

@F1A2Z3A4: zaskoczę cię, ale nikt poza częścią wykopków tak nie uważa XD
  • Odpowiedz
@F1A2Z3A4: Ale w opinii niektórych jest epickim trollem, który doskonale rozwala system. Uj z tym, że już bardziej skuteczne ośmieszenie to były dildosy Palikota, a nie marnowanie czasu w debacie prezydenckiej. Jeśli coś uważam za g---o, to trzymam się od tego z daleka, a nie radośnie wskakuje do środka.
  • Odpowiedz
@Wielka-Polska-Betonowa: iloraz inteligencji tych kiboli jest porównywalny z neuropa, więc pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie mówię że go kochają, ludzie mają w niego wylane po prostu. Nikt nie traktuje go jako pisowskiego aparatczyka, on po prostu nie lubi lewicy i platformy i wcale mu się nie dziwię bo to rozsądny gość
  • Odpowiedz
@bord0: idealnie działanie by zniechęcić młodych, by babcie i dziadki szturmem szły głosować na PiS. Do tego zniechęcamy ludzi do polityki i próbami interesowania się nią, po co ludzie mają oczekiwać od polityków sprawnej służby zdrowia, jeszcze ktoś się zorientuje że mamy drogie autostrady.
  • Odpowiedz
@Fkyt: no właśnie wykopki wyjdzie z domu, poza wykopem jest masa fajnych normalnych ludzi, co bardzo mnie pociesza bo mogę z was neuropskie niedorajdy się śmiać xd
  • Odpowiedz