Wpis z mikrobloga

@Bujak: Jak ja sie ciesze, ze Stanowski wystartowal w tych wyborach. Oni zawsze robili z tego jakos wielce powazna sprawe, tymczasem Stanowski wyklada stragan, atakuje prowadzaca, zbiera kase na chorego dzieciaka, mowi czasem z sensem, a czasem losowe p------y. Obnizyl range tych wyborow i pokazal, ze to po prostu cyrk, a kandydaci sami nie wierza w swoje obietnice. Dla sztabow wyborczych Stanowski jest jak czarny labedz, na pewno musieli uwzgledniac
  • Odpowiedz
@bord0 głównym plusem to jest to, że Stanowski stracił resztki wiarygodności jako komentator polityki, bo cała Polska wie, że siedzi w rowie PISu.
  • Odpowiedz
@szybki_zuk dokładnie, przecież to co o--------a Stanowski jest jak w żarcie: społeczeństwo upada - wszędzie wokół patologia, obsrane ściany, na podłogach puszki po harnasiu, a jeszcze nie wyszedłem z chaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgłupsze akcje w kampanii i debatach wyszły od niego, na przykład tracenie czasu antenowego na idiotyczne pytania, a potem marudzenie, że na debatach jest mało czasu na wypowiedzi.
  • Odpowiedz
głównym plusem to jest to, że Stanowski stracił resztki wiarygodności jako komentator polityki, bo cała Polska wie, że siedzi w rowie PISu.

@F1A2Z3A4: zaskoczę cię, ale nikt poza częścią wykopków tak nie uważa XD
  • Odpowiedz
@Wielka-Polska-Betonowa: iloraz inteligencji tych kiboli jest porównywalny z neuropa, więc pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie mówię że go kochają, ludzie mają w niego wylane po prostu. Nikt nie traktuje go jako pisowskiego aparatczyka, on po prostu nie lubi lewicy i platformy i wcale mu się nie dziwię bo to rozsądny gość
  • Odpowiedz
@bord0: idealnie działanie by zniechęcić młodych, by babcie i dziadki szturmem szły głosować na PiS. Do tego zniechęcamy ludzi do polityki i próbami interesowania się nią, po co ludzie mają oczekiwać od polityków sprawnej służby zdrowia, jeszcze ktoś się zorientuje że mamy drogie autostrady.
  • Odpowiedz
@Fkyt: no właśnie wykopki wyjdzie z domu, poza wykopem jest masa fajnych normalnych ludzi, co bardzo mnie pociesza bo mogę z was neuropskie niedorajdy się śmiać xd
  • Odpowiedz