Wpis z mikrobloga

Kontynuacja poprzedniego wpisu, tym razem Idaho i Montana + Yellowstone

Jestem w trakcie budowania mojego planu na zwiedzanie Stanów, w związku z tym poszukuję jakichś nieznanych mi (fajnych / ciekawych) miejscówek w Idaho i Montana + Yellowstone. Najważniejsze, aby były w miarę przy trasie podróży.

Później zajmę się kolejnymi stanami.

Poniżej to co mamy już zaplanowane:

1. Okolice Spokane, wycieczki po tamtejszych górach

2. Wycieczka na północ Missoula do rezerwatu Indian, spotkanie Bizonów, muzeum Indian

3. Helena-Lewis and Clark National Forest

4. Kapitol stanu Montana w Helena

5. Bleu Horses

6. Yellowstone (3 dni) i wjazd od północy, wyjazd na zachodzie

7. Mesa Falls

8. Eagle Rock Fountain

Jak ktoś ma ochotę to dajcie też znać to dla was jest takim must see w Parku Yellowstone :)

#usa #idaho #podroze #yellowstone #stanyzjednoczone
Vexolax - Kontynuacja poprzedniego wpisu, tym razem Idaho i Montana + Yellowstone

Je...

źródło: image

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vexolax jak dla mnie must see w Yellowstone to Grand Prismatic spring tylko najlepiej spacerem po pobliskich pagorkach, zeby zobaczy z tory. Klasyk czyli Old Faithful, wodospady upper i lowerfall, poplywanie lodeczka po lake. Z nieoczywistych rzeczy to kąpiel w naprawde gorących zrodlach niedaleko Mammoth hot springs (moge wyslac pineche jak chcesz), poczytanie o nawiedzonym hotelu i wieczorny spacer na grob Emily w akompaniamencie wycia wilkow :)
  • Odpowiedz
  • 0
@drzewko94: Jak zobaczysz datę dodania wpisu to zorientujesz się, że już zdążyłem wrócić ze Stanów :D Ale i tak dziękuję, przyda się na następny raz :D
  • Odpowiedz