Jestem w trakcie budowania mojego planu na zwiedzanie Stanów, w związku z tym poszukuję jakichś nieznanych mi (fajnych / ciekawych) miejscówek w Idaho i Montana + Yellowstone. Najważniejsze, aby były w miarę przy trasie podróży.
Później zajmę się kolejnymi stanami.
Poniżej to co mamy już zaplanowane:
1. Okolice Spokane, wycieczki po tamtejszych górach
2. Wycieczka na północ Missoula do rezerwatu Indian, spotkanie Bizonów, muzeum Indian
3. Helena-Lewis and Clark National Forest
4. Kapitol stanu Montana w Helena
5. Bleu Horses
6. Yellowstone (3 dni) i wjazd od północy, wyjazd na zachodzie
7. Mesa Falls
8. Eagle Rock Fountain
Jak ktoś ma ochotę to dajcie też znać to dla was jest takim must see w Parku Yellowstone :)
@Vexolax jak dla mnie must see w Yellowstone to Grand Prismatic spring tylko najlepiej spacerem po pobliskich pagorkach, zeby zobaczy z tory. Klasyk czyli Old Faithful, wodospady upper i lowerfall, poplywanie lodeczka po lake. Z nieoczywistych rzeczy to kąpiel w naprawde gorących zrodlach niedaleko Mammoth hot springs (moge wyslac pineche jak chcesz), poczytanie o nawiedzonym hotelu i wieczorny spacer na grob Emily w akompaniamencie wycia wilkow :)
@drzewko94: Jak zobaczysz datę dodania wpisu to zorientujesz się, że już zdążyłem wrócić ze Stanów :D Ale i tak dziękuję, przyda się na następny raz :D
Dajcie mi jeden argument zeby w poniedzialek z rana nie wejść w tego śmiecicha. Mysle ze samo IP wiecej warte niż wycena spolki w tym momencie. Chyba ze ma jakies duze zobowiązania
Jestem w trakcie budowania mojego planu na zwiedzanie Stanów, w związku z tym poszukuję jakichś nieznanych mi (fajnych / ciekawych) miejscówek w Idaho i Montana + Yellowstone. Najważniejsze, aby były w miarę przy trasie podróży.
Później zajmę się kolejnymi stanami.
Poniżej to co mamy już zaplanowane:
1. Okolice Spokane, wycieczki po tamtejszych górach
2. Wycieczka na północ Missoula do rezerwatu Indian, spotkanie Bizonów, muzeum Indian
3. Helena-Lewis and Clark National Forest
4. Kapitol stanu Montana w Helena
5. Bleu Horses
6. Yellowstone (3 dni) i wjazd od północy, wyjazd na zachodzie
7. Mesa Falls
8. Eagle Rock Fountain
Jak ktoś ma ochotę to dajcie też znać to dla was jest takim must see w Parku Yellowstone :)
#usa #idaho #podroze #yellowstone #stanyzjednoczone
źródło: image
Pobierz